Edit Content


  Over mij

  Over mij

  Een nieuw pad bewandelen

  Hi, ik ben Tara. Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in buiten therapie. Ik vertel je graag wat meer over mezelf.

  In 2015 ben ik mijn studie aan de universiteit in Leiden gestart en vier jaar later ben ik afgestudeerd als gedragswetenschapper. Sindsdien werk ik bij een grote GGZ instelling waar ik met veel plezier uitgebreid diagnostisch onderzoek doe en behandelingen geef. De afgelopen vier jaar heb ik hier zowel binnen een kliniek als op een poli ontzettend veel kennis en ervaring op gedaan. Daarnaast ben ik nooit gestopt met leren en heb ik verschillende aanvullende cursussen gedaan op het gebied van: Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en  Schematherapie.

  Holistische aanpak
  Het bewaren van balans is voor vele onder ons een belangrijk thema. Toen de ideeën rondom mijn eigen praktijk steeds concreter werden, kwam ik ook steeds vaker onderzoeken en artikelen tegen die de voordelen van natuur en beweging op je mentale welzijn beschrijven. Na een oriënterend gesprek met een collega buiten psycholoog dacht ik: dit is het! In de huidige tijd waarin we zoveel prikkels en informatie consumeren en de lat zo hoog voor onszelf kunnen leggen is de natuur misschien wel het beste medicijn.

  Samen een andere weg in slaan
  Iedereen heeft momenten in zijn leven waarin je vastloopt, je overspoelt voelt of simpelweg niet gelukkig bent. Grote kans dat jij ook last hebt van alle prikkels en invloeden van buitenaf of misschien wel van je eigen onderbewuste overtuigingen en emoties. In de therapie loop ik graag een stukje met je mee en deel ik mijn opgedane kennis en tools met jou (met de natuur als co-therapeut).

  Zie ik jou bij mijn volgende kennismakingswandeling? 

  Anne .

  Het is fijn dat er met bewezen effectieve therapievormen gewerkt wordt. Daarbuiten is Tara een fijn en open persoon. Dit maakt het prettig om met haar samen te werken.

  Merel .

  Dankzij de natuur en het wandelen merkte ik dat ik meer ontspannen was en gemakkelijker over mezelf kon praten. Ik zou het iedereen aanraden.

  Sophie .

  Het is fijn dat er met bewezen effectieve therapievormen gewerkt wordt. Daarbuiten is Tara een fijn en open persoon. Dit maakt het prettig om met haar samen te werken.

  Over buiten therapie

  Waarom buiten therapie?
  Wat kan ik er van verwachten?

  Tips & weetjes

  Regelmatig schrijf ik artikelen over mentale gezondheid en de positieve invloed van de natuur.