Edit Content


  Wandeltherapie

  Terrapy

  Wat kan je verwachten van de behandeling

  “Als de wortels diep zijn, is er geen reden om bang te zijn voor de wind”

  Je wil verandering maar weet niet hoe. Iedereen kan op een moment is zijn leven een duwtje in de goede richting gebruiken. Als je therapie bij ‘Terrapy’ (Terra = Latijns voor aarde, land) overweegt, plannen we eerst een kennismakingsgesprek met elkaar in. In dit gesprek hoor ik graag waar je tegen aanloopt en waar je graag aan zou willen werken. Tijdens deze kennismaking zal ik iets over mezelf vertellen en over hoe een behandeltraject er uit zal zien. De behandeling vindt in ieder geval zo veel mogelijk in de natuur plaats. 

  Tijdens de behandeling maak ik gebruik mijn opgedane kennis als gedragswetenschapper en maak ik gebruik van evidence based behandeltechnieken zoals cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy, mindfulness en schematherapie. Het doel van de behandeling zal voor iedereen verschillend zijn, maar dit zijn enkele resultaten die je kunt verwachten:

  Voordelen van behandeling in de natuur

  Sinds jaar en dag weten we van de positieve effecten van de natuur, maar het lijkt wel als of we het vergeten zijn. De natuur is de ideale omgeving om te praten, helen, reflecteren en op te laden. Dit zijn enkele voordelen van buiten therapie op een rij: 

  Ben je voor je gevoel al goed op weg, maar heb je een duwtje in de goede richting nodig of wil je dat ik met je mee denk? 
  Ik bied ook Single Session Therapie: je boekt dan één losse therapie sessie. 
  Als je hier interesse in hebt vermeld dit dan in het afspraak formulier.